Uw werknemers
bepalen uw succes!

Wil je meer aandacht geven aan het begeleiden van medewerkers, signalen van de werkvloer beter opvangen en ervoor zorgen dat je medewerkers graag voor je blijven werken?

book cover
Dit
ben ik!

Herkent u zich in het volgende?

image
  • “Waarom gaat juist die goede medewerker ongewild minder functioneren?”

  • “Ik heb geen idee wat er speelt, maar ik wil deze medewerker behouden!”

  • Ik heb geen tijd om die betrokken medewerker echt aandacht te geven die nodig is.

Voor goede hulp is het winnen van vertrouwen van de medewerker essentieel. Dit kan lastig zijn. Als externe HR adviseur sta ik net een stukje af van de dagelijkse praktijk, waardoor ik een beter beeld heb van wie en wat het functioneren beïnvloedt.

text voor als hij niet laad

Als medewerkers denken dat hun inzet geen verschil maakt, zijn ze eerder geneigd thuis te blijven.

text voor als hij niet laad

Medewerkers begeleiden levert meer op dan ze hun werk laten doen.

text voor als hij niet laad

Medewerkers worden ambassadeurs van uw bedrijf door meer vertrouwen, niet door meer salaris.

Het kan anders

Wat zou het voor je betekenen als je kunt sparren met een onafhankelijke partij die met praktisch advies inzicht kan geven waar je mee verder kan? Wil je de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen bij een specialist die jou en je medewerker samen kan helpen met het vinden van antwoorden?

Ik ben Ellis van Stratac Advies, een HR adviseur voor medewerkers die graag hun werk goed willen doen.

Er gebeuren dingen in het leven die invloed op het functioneren hebben. Ik bied de steun en help met keuzes maken om door een moeilijke periode heen te komen. Ik geef de wel-verdiende aandacht en neem onrust, onzekerheid en ontevredenheid zoveel mogelijk weg.

Jouw medewerker verder helpen

Heb je een vraag over een medewerker die je wilt helpen? Wil je samen met een professioneel personeelsbeleid opzetten, implementeren en onderhouden? Neem gerust contact op en ervaar direct (en vrijblijvend) wat ik voor je kan betekenen.

image

Over StraTac Advies

StraTac Advies is opgericht door Ellis Post (*1971). Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in het ondersteunen en adviseren van organisaties bij het personeelsbeleid of onderdelen daarvan.

Haar loopbaan van intercedente naar vestigingsmanager gaat verder als loopbaanadviseur en uiteindelijk als personeels- en organisatieadviseur. Zij is zowel in de profit- als nonprofitsector werkzaam.

Ellis kenmerkt zich door haar enthousiasme, gedrevenheid en pragmatische advisering. Daarnaast heeft zij de volle aandacht voor de balans tussen organisatiedoelstellingen en medewerkerswensen.